Czy wiesz, że?
Uznawane za jedno z najbardziej reprezentatywnych dań kuchni tajskiej…i jeden z naszym BESTSELLERÓW! Tak naprawdę jednak samo danie wywodzi się z Chin! Należy bowiem pamiętać, że makaron ryżowy (główny składnik naszego egzotycznego dania) towarzyszył Tajów.
Składniki:
Makaron ryżowy ugotowany 59,4% (woda, mąka ryżowa, olej rzepakowy, sól), sos Pad Thai 37,5% (mięso z kurczaka 51,5%, mus jabłkowy (jabłka, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), sos ostrygowy (ekstrakt ostrygowy, sos sojowy, (w tym soja, mąka pszenna), woda, cukier, sól), sos sojowy (woda, sól, soja, mąka pszenna, cukier, barwnik: karmel, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5’rybonukleotydy disodowe, substancja słodząca: acesulfam K), woda, olej rzepakowy, cukier, trawa cytrynowa, przyprawy, ocet, sól), orzechy arachodowe 3,1 %.
Produkt może zawierać: orzechy, seler, gorczycę, sezam.